Binoclu rezistent la apa pentru toti iubitorii de frumos

Binoclu National Geographic
  • Rating
4.5

Review pe scurt

Cei care isi doresc sa petreaca timpul in natura cat mai mult si intr-un mod cat mai interesant au acum la dispozitie un binoclu care merita orice investitie. Binoclul Rezistenta, pe langa faptul ca mareste imaginea de opt ori, prezinta si avantajul de a fi destul de usor de purtat. Este foarte placut la vedere si asigura imagini foarte clare.

Cea mai placuta modalitate de petrecere a timpului liber o reprezinta plimbarile linistite in aer liber, printre frumusetile naturii. Dorinta de a sta cat mai mult in mijlocul naturii se intalneste atat in randul celor mici, cat si in randul adultilor sau a persoanelor varstnice. Atmosfera calda si relaxanta din mijocul naturii nu poate fi inlocuita cu nimic altceva. Iar pentru cei care vor sa descopere minunatiile naturii exista varianta de a urmari chiar si cele mai indepartate fenomene, doar prin intermediul unui binoclu de calitate.

Binoclul Rezistenta – Solutia ideala pentru cei care vor sa observe natura prin instrumente optice

Binoclul se poate dovedi uneori mult mai eficient decat telescopul sau luneta, in primul rand datorita aspectului sau mic si elegant, care le ofera posibilitatea, pana si copiilor, de a observa cele mai frumoase elemente ale naturii sau, de ce nu, de a studia atent miscarile pasarilor cerului, ale insectelor, pestilor sau animalelor. Binoclul Rezistenta are capacitatea de a mari de opt ori imaginea, astfel ca o face mult mai intensa, mai vie si mai naturala. In ceea ce priveste dimensiunea acestuia, precizam faptul ca are 15 x 13 x 5.5 cm, deci nu este absolut deloc greu sa il purtati la gat, iar culoarea sa este una discreta si in acelasi timp eleganta, fiind vorba de culoarea negru.

Descopera natura in elementul ei doar cu jocul educativ National Geographic – Binoclu Rezistent la Apa

Iubitorii de frumos si de natura se pot bucura de acum de un nou model de binoclu, dotat cu unele dintre cele mai performante functii, care ii asigura o imagine foarte clara si luminoasa si in acelasi timp o focalizare foarte usoara. Din punct de vedere tehnic, este important de precizat ca Binoclul Rezistent la Apa are zoom-ul de 8 x, iar daca sunteti curiosi care este diametrul lentilei obiectivului va spunem ca este foarte mare, de 42 mm, ceea ce face sa vedeti totul la intensitate maxima. Binoclul este ideal pentru a putea descoperi cele mai frumoase si spectaculoase fenomene ale naturii, asta datorita campului vizual de 109 m/1000 m. In ceea ce priveste proiectarea optica, aceasta este de tipul prisma roof multistrat si, mai mult decat atat, stratul antireflex al binoclului Rezistenta este pe toate suprafetele optice.

Binoclul poate fi utilizat cu usurinta atat de catre copii, cat si de catre adulti, in special datorita greutatii sale care este una foarte redusa, de numai 710 g, dar si a faptului ca este un instument pentru care nu este nevoie de efort prea mare astfel incat sa fie pus in functiune. Cele mai clare si mai spectaculoase imagini din natura pot sa fie urmarite si surprinse doar cu ajutorul unui binoclu, care are capacitatea de a ne introduce intr-o lume cu totul noua si diferita.

Astfel, acest binoclu rezistent la apa ii ajuta pe utilizatori sa isi dezvolte imaginatia si capacitatea de concentrare, un lucru de-a dreptul esential fiind alegerea corecta a unghiului de urmarire a unei imagini. Binoclul este un instrument optic, care se adreseaza atat baietilor, cat si fetelor, si care ajuta la descoperirea unor imagini sau fenomene ale naturii cu totul spectaculoase.