National Geographic – Setul pentru Experimente Medicale te ajuta sa intri in pielea medicilor

Experimente Medicale
  • Rating
4.3

Review pe scurt

Indiferent de ocazia pentru care va pregatiti sa faceti o surpriza celor mici, cu setul pentru experimente medicale de la National Geographic nu aveti cum sa dati gres. Aceste tipuri de jucarii sunt special create pentru copii, tocmai ca acestia sa se poata bucura si sa poata invata, in acelasi timp, tot ce e mai frumos. Toti cei peste 8 ani, atat fete, cat si baieti, vor invata acum sa faca o examinare ca la carte ca un adevarat profesionist.

La intrebarea „Ce vrei sa te faci cand vei fi mare?”, aproape toate raspunsurile copiilor suna la fel: doctor. Meseria de medic este cea mai populara in randul micutilor, deoarece cu totii viseaza ca intr-o zi sa poata salva vietile celor bolnavi si indragesc aceasta meserie inca de la cele mai fragede varste. Multi dintre ei sunt incurajati si sustinuti si de catre familie, astfel incat visul lor sa devina realitate.

Iar, de departe, cea mai buna metoda folosita de parinti, pentru a-i incuraja pe copii la varsta de numai trei, patru sau cinci ani sa indrageasca si mai mult aceasta meserie este reprezentata de jucariile special create in acest sens. Printre acestea se numara si setul pentru Experimente Medicale, care ii ajuta pe cei mici sa descopere ce anume se face cu un tensiometru, care este stetoscopul sau cum arata tuburile de cauciuc transparente, retetarul si creionul carbune. Cu alte cuvinte, pot sa vada tot ce cuprinde trusa medicala a unui doctor.

Cu setul pentru Experimente Medicale joaca de-a doctorul devine si atractiva

Dupa o zi incarcata de la serviciu, de cele mai multe ori parintii simt nevoia de a se relaxa si odihni pentru cateva minute, insa copiii nu vor acelasi lucru. Dimpotriva, ei vor sa petreaca cat mai mult timp langa parintii lor, sa le arate ce au invatat sau ce jocuri noi au mai descoperit. Mai ales cei pasionati de medicina pot avea parte de experiente cu totul deosebite daca utilizeaza setul pentru Experimente Medicale. Acesta este unul dintre cele mai complexe si bine dotate seturi de aparatura medicala, intrucat contine toate ustensilele de baza de care are nevoie un „medic”, pentru a face macar o prima interventie.

Jucandu-se cu setul pentru Experimente Medicale, copiii pot indragi si mai mult meseria de medic si pot sa invete singuri cum anume este bine sa fie utilizata fiecare aparatura, datorita instructiunilor special create, unde le sunt explicate pas cu pas toate micile detalii legate de modul de functionare al instrumentelor medicale. Acest set este alcatuit din tot ce are nevoie un medic, pentru a efectua o examinare corecta.

Cu setul pentru Experimente Medicale copiii pot descoperi cum e sa fii medic

Prin joc, copiii nu doar ca isi dezvolta foarte mult creativitatea si au capacitatea de a nu fi introvertiti, de a se adapta cu usurinta oricarei situatii intalnite si de a socializa, ci, mai mult decat atat, ei elimina toate emotiile si incarcatura negativa. Ustensilele din setul pentru Experimente Medicale ii ajuta pe micuti sa efectueze 26 de experimente diferite si sa descopere mult mai bine din ce este compus corpul uman, precum si ce inseamna medicina sau cum functioneaza sistemul imunitar al organismului uman. Este una dintre jucariile care contribuie la educarea celor mici, care ii face sa inteleaga cat de importanta este grija pentru sanatate si mai ales preventia.

Asadar, setul pentru Experimente Medicale este o jucarie potrivita copiilor cu varsta de peste 8 ani, iar in caz ca va intrebati daca poate sa fie folosita atat de fete, cat si de baieti, raspunsul este da. Va spunem ca setul se potriveste pentru oricare dintre ei, deoarece ii ajuta in egala masura sa isi dezvolte imaginatia si sa devina mult mai atenti la detalii.