Căsuța Plină de Prieteni – Peter Bently (Review si Poze)

Căsuța Plină de Prieteni, de Peter Bently (Review si Poze)
Casuta plina de prieteni coperta

Book Title: Căsuța plină de prieteni

Book Description: ”Căsuța plină de prieteni” este o carte de povești, cu versuri rimate despre bunătate și compasiune față de cei aflați în nevoie.

Book Author: Peter Bently

Book Format: Paperback

Date published: 2019

Illustrator: Charles Fuge

ISBN: 978-606-33-3630-0

Number Of Pages: 36

More...

  • Poveste
  • Ilustratii
  • Pret
  • Nota Elizei
4.5

Review pe scurt

”Căsuța plină de prieteni” este o carte de la Editura Litera. Este o carte ilustrată cu versuri rimate, potrivită copiilor de la 2 ani. Caracterul principal al poveștii este un bursucel tare prietenos.

eMAG - Libris - Elefant - Carturesti

”Căsuța plină de prieteni” este o carte de la Editura Litera. Este o carte ilustrată cu versuri rimate, potrivită copiilor de la 2 ani. Caracterul principal al poveștii este un bursucel tare prietenos.

Casuta plina de prieteni coperta

Timpul de citire este de aproximativ 5 min, fiind potrivită în special pentru copiii mai mici, are ilustrații deosebite la care copilul se poate uita în timp ce îi citiți.

Povestea din Căsuța Plină de Prieteni

Bursucel era la strâns de ghinde când afară se iscă o furtună. Se grăbi spre casă dar deodată auzi o bufnitură puternică.

Vântul puternic pusese la pământ un copac și casele vecinilor au fost distruse.

Bursucul cel amabil acceptă să își găzduiască vecinii rămași sub cerul liber, primind în schimb cel mai de preț dar: prietenia.

”Căsuța plină de prieteni” este o poveste minunată despre bunătate și cât de mult primești înapoi atunci când îi ajuți pe cei aflați în nevoie.

Din Aceeasi Colecție

Din aceeași serie mai sunt și titlurile: ”Căsuța de pe râu” și ”Căsuța din zăpadă”.

Despre autor – Peter Bently

Peter Bently s-a născut în 1960 în Anglia. Este un scriitor cunoscut în special datorită cărților ilustrate cu rime pentru copii.

Datorită serviciului tatatului său, acesta a crescut în mai multe locuri din Anglia și din străinătate, și a fost educat la zeci de școli. A studiat limbi străine la Oxford, a lucrat ca jurnalist, apoi ca editor și scriitor de cărți ilustrate.

Prima sa carte ilustrată pentru copii a fost publicată în anul 2008.

A publicat foarte multe cărți care au fost traduse în mai multe limbi, printre care și în română. Aveți mai jos câteva titluri de la acest autor:

1. Regele Jack și dragonul

2. Căpitanul Jack și pirații

3. Murdărici merge la școală

Vezi pretul la:

eMAGLibrisElefantCarturesti

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.