4M – Set Arheologic Tyrannosaurus Rex: Invatare prin joaca

Set Arheologic Tyrannosaurus Rex
  • Rating
4.0

Review pe scurt

Pentru acei dintre voi care isi doresc ce e mai bun pentru copilul lor, iata ca un 4M - Set Arheologic Tyrannosaurus Rex pare a fi tot ce va doriti. Il ajuta pe acesta sa-si ocupe timpul intr-un mod foarte eficient si distractiv si, mai mult de atat, ii dezvolta si imaginatia.

Cu siguranta, fiecare dintre noi a avut la un moment dat o curiozitate si o pasiune pentru unele stiinte sau pentru unele categorii ale culturii generale, iar pentru asta am cautat informatii in numeroase surse. Aceasta situatie se poate intalni si in ceea ce priveste copiii nostri, iar daca acestia au unele curiozitati este de recomandat sa experimenteze sau sa invete cu exemple cat mai bune si cat mai elocvente. Pentru cazul in care copiii vor sa afle mai multe despre dinozauri si despre viata acestor animale preistorice, exista posibilitatea de a utiliza si modele precum 4M – Set Arheologic Tyrannosaurus Rex.

Un astfel de model de joc creativ vine sa ajute copiii sa studieze mult mai atent si mult mai in detaliu structura pe care o avea corpul dinozaurilor, iar faptul ca este un model 4M – Set Arheologic Tyrannosaurus Rex nu limiteaza copiii sa caute si alte modele. Este de ajutor si o cantitate foarte generoasa de informatii scrise, insa, acestea, insotite de un exemplu fizic, vin sa ajute la o mult mai usoara asimilare a oricaror informatii.

Un alt motiv sau un alt rol pe care il poate avea un astfel de joc creativ este acela de a acapara atentia copiilor de la alte device-uri care nu sunt tocmai sanatoase pentru ei si pentru dezvoltarea lor. Chiar daca nu este un model la o scara foarte mare si are o dimensiune de doar 19 cm, acest lucru nu este deloc descurajator pentru copii, dar nici pentru parintii lor.

Invatare si atentie

Destinatia fiecarui joc ar trebui sa fie dezvoltarea creativitatii copiilor, dar, in unele cazuri, si posibilitatea ca acestia sa petreaca un timp foarte contructiv alaturi de parintii lor sau poate de fratii lor mai mari. Avand in vedere partile pe care le poate include acest model 4M – Set Arheologic Tyrannosaurus Rex, destinatia sa o constituie cu precadere copiii a caror varsta depaseste 8 ani. Ceea ce il face mult mai atractiv decat alte modele de jocuri creative este faptul ca un copil trebuie efectiv sa sape pentru a descoperi scheletul dinozaurului si pentru a vedea toate elementele scheletului acestuia.

Gasirea scheletului insa nu este singurul element pe care copiii trebuie sa il faca, intrucat, odata gasite toate aceste elemente, trebuie sa treaca la etapa de combinare a oaselor gasite. Pentru a va forma o idee, pachetul 4M – Set Arheologic Tyrannosaurus Rex include pamantul in care trebuie sapat pentru a descoperi toate oasele, unealta pentru sapat, pensula, dar si scheletul de dinozaur.

Pentru a face o atmosfera cat mai creativa si cat mai realista, mai aveti la dispozitie si un decor ce poate duce copiii cu gandul la modul cum arata mediul inconjurator pe timpul acestor animale. Cu toate elementele si utilizarea acestui joc si a componentelor sale, copiii pot sa isi dezvolte intr-un mod cu totul avantajos atat partea de imaginatie, cat si partea de coordonare intre mana si ochi, iar asta chiar cu un cost relativ redus de achizitie al acestui model.