4M – Set Stiinta Statica: Invata prin joaca

Set Stiinta Statica
  • Rating
4.0

Review pe scurt

Cu totii ne dorim ca cei mici din viata noastra sa aiba o copilarie plina de activitati, nu doar distractive, ci si educative. Iar pentru ca acest lucru sa se indeplineasca, ne vine in ajutor modelul 4M - Set Stiinta Statica care este exact ceea ce cautam. Acesta reprezinta imbinarea perfecta intre joaca copiilor si toate acele momente in care ei acumuleaza informatii de cultura generala.

Realizarea unei comparatii intre modul cum arata copilaria noastra si modul in care isi pot petrece copilaria copiii din ziua de astazi, ne face sa vedem ca diferentele sunt cu siguranta majore. Aceste diferente se pot observa atat din modul in care copiii isi petrec timpul liber pe care il au, modul in care isi petrec vacantele sau poate modul in care se joaca alaturi de prietenii de varsta lor.

La fel de simplu se pot observa diferente si in ceea ce priveste jucariile sau jocurile pe care acestia le au la dispozitie in prezent fata de ceea ce aveam unii dintre noi cand eram copii. Un bun exemplu poate fi si jocul creativ 4M – Set Stiinta Statica, iar ceea ce ofera acest set copiilor este un mod distractiv de a invata.

Cu siguranta, daca este sa va intrebati copiii, acestia vor vrea mereu sa se joace sau vor avea mereu chef de distractie si in nici un caz nu vor alerga la teme sau la cititul unor povesti. Posibilitatea de a se juca, dar in acelasi timp si de a invata unele lucruri este cu siguranta de dorit atat de catre copii, cat si de catre parintii care pot petrece un timp foarte benefic alaturi de copiii lor. Prin intermediul acestui set 4M – Set Stiinta Statica nu putem spune ca vor invata sau ca se vor distra doar copiii, intrucat ofera unele experiente placute pentru toti membrii unei familii.

Un joc pentru toata familia

Daca este sa priviti ceea ce ofera 4M – Set Stiinta Statica, cu siguranta parca va starneste si voua putin curiozitatea, iar prin voua ne referim la cei care sunt mai in varsta si nu neaparat la copiii cu varsta de peste 8 ani carora le este destinat. Alegerea acestui set se poate face si pentru a fi oferit drept cadou in cazul in care trebuie sa participati la o aniversare sau, de ce nu, chiar sa il faceti cadou propriilor copii si asta fara a va face griji ca poate fi un pericol. Tot ceea ce trebuie sa faceti sau sa faca copiii pentru a-l utiliza este sa se ajute de elementele casnice din jurul lor, dupa care sa dea frau liber imaginatiei.

Fiind vorba despre un joc care se adreseaza atat fetitelor cat si baietilor, nu trebuie sa va faceti griji despre faptul ca acestia nu il vor gasi captivant, iar printre efectele pe care le poate aduce nu se numara numai distractia. Destinatia principala a modelului 4M – Set Stiinta Statica este de a ajuta la dezvoltarea gandirii copiilor, la dezvoltarea imaginatiei, a creativitatii, dar si a indemanarii.

Printre trucurile pe care le veti putea face si printre experimentele disponibile se afla jocurile electrostatice, scanteile, aprinderea unui bec, dar si trucuri precum apa care se indoaie sau sarea care face salturi. Putem spune, per ansamblu, ca puteti sa va orientati catre un astfel de joc creativ atat pentru a distra copiii, cat si pentru a-i ajuta sa experimenteze sau sa se dezvolte, iar pretul nu este o problema in acest sens.