Proiector camera Imagini Spatiale Space Explorer, pentru jocuri interactive

Spatiale Space Explorer
  • Rating
4.5

Review pe scurt

Toti parintii isi doresc ce este mai bun pentru copilul lor, mai ales ca acesta sa aiba posibilitatea de a invata cat mai multe lucruri noi si captivante. Si pentru ca acest lucru este posibil din ce in ce mai mult, noul proiector camera Imagini Spatiale Space Explorer pare sa fie pe gustul celor mai mici dintre noi exact cum isi doresc cei mari. Cu ajutorul sau, copiii vor descoperi universul intr-o joaca foarte educativa.

Copilaria este perioada in care se descopera cele mai frumoase si ingenioase jocuri, pe care ne este greu sa le uitam si, astfel, acestea raman vii in amintirea noastra, iar apoi ajungem sa-i invatam chiar si pe nepoti. Cea mai frumoasa perioada a vietii este copilaria, datorita lucrurilor noi pe care le descoperim si a minunatelor jocuri pe care le punem in practica. Fie ca este vorba de jocurile in aer liber sau de cele virtuale, toate ne ajuta sa ne dezvoltam imaginatia, sa fim mai creativi si mai inventivi.

Tehnologiile de ultima generatie au dus la aparitia diverselor jucarii, masinute sau roboti de inalta calitate. Un exemplu in acest sens il reprezinta si proiectorul camera cu imagini Spatiale Space Explorer, Brainstorm Toys, care ii ajuta pe copii sa descopere universul, asemenea unei noi lumi pe care o gasesc cu totul fascinanta.

Cu proiectorul Space Explorer, copiii pot descoperi planete, astronauti, rachete la dimensiuni mari

Momentele in care copiii sunt cu adevarat fericiti si impliniti sunt cele in care au posibilitatea de a se juca, deoarece prin joc reusesc sa se cunoasca mai bine pe ei insisi, sa vina cu strategii si sa gaseasca cele mai bune solutii pentru a iesi din dificultate. Imaginile cat mai colorate si diverse, sunetele linistitoare, personajele de basme, toate le atrag privirile si ii fac sa indrageasca experienta de joc.

Jucariile pe care copiii le au zilnic la dispozitie, modul in care este aranjata camera lor, toate ii fac sa fie mai fericiti si mai bucurosi. Un test greu pe care trebuie sa il treaca majoritatea parintilor il reprezinta alegerea jocului potrivit, care sa il multumeasca pe micut si sa il impresioneze si, tocmai de aceea, recomandarea noastra este inovativul proiector Space Explorer.

Proiectorul Space Explorer, Brainstorm Toys – o jucarie educativa si distractiva

Ce poate fi mai placut seara, inainte de culcare, decat proiectarea si urmarirea unor imagini si fotografii, cu diverse animalute, nave spatiale, planete sau astronauti? Prin urmare, transformarea camerei copilului intr-un univers fascinant este posibila cu ajutorul Proiectorului Space Explorer de inalta calitate, care poate fi utilizat si pe post de lampa de veghe, avand in acelasi timp capacitatea de a proiecta pe tavan sau pe orice perete al incaperii imagini ce ajung pana la 1 metru latime. Totodata, Proiectorul camera Imagini Spatiale Space Explorer, Brainstorm Toys dispune si de functia de a deschide o fereastra in spatiu, ceea ce il face sa fie si mai spectaculos.

Proiectorul Space Explorer, Brainstorm Toys este o jucarie care nu doar ca ii ajuta pe copii sa stea linistiti si le capteaza atentia, ci contribuie la dezvoltarea lor din punct de vedere intelectual. Asadar, putem spune ca face parte din seria jucariilor educative, distractive si extrem de interactive, care le dezvolta imaginatia si creativitatea celor mici si ii face sa fie mult mai atenti la detalii. Precizam ca se potriveste la fel de bine atat baietilor, cat si fetelor si poate fi folosita de oricare dintre acestia, efectul fiind la fel de benefic pentru oricare dintre ei. Ii invata sa isi coordoneze atat mainile, cat si ochii si este foarte usor de utlilizat, intrucat ofera posibilitatea de a comuta modul

Space Explorer la modul proiector, dar si de a schimba diapozitivele doar printr-o apasare de buton. Drept urmare, dragi parinti, proiectorul Space Explorer, Brainstorm Toys este jucaria care aduce zambetul pe buzele tuturor copiilor si ii ajuta in acelasi timp sa isi dezvolte imaginatia, sa fie mai creativi si mai inventivi, datorita functiilor de inalta calitate si a luminilor de care dispune.