Step2 – Tablita Easel for Two: Mai mult decat o joaca

Tablita Easel for Two
  • Rating
5.0

Review pe scurt

In general, parintii isi doresc sa-i vada pe cei mici invatand mai mult decat jucand. Iar pentru ca una fara cealalta este mai greu de pus in practica, iata ca s-a inventat Step2 - Tablita Easel for Two. O idee excelenta de a consuma timpul si energia celor mici, si nu oricum, ci in echipa cu cei de-o varsta. Un mod grozav de a le dezvolta creativitatea si imaginatia!

Atunci cand esti mic nimic nu conteaza mai mult decat sa te joci si sa te simti fericit alaturi de prietenii de aceeasi varsta sau, de ce nu, alaturi de frati, de surori sau poate de verisori. Ceea ce conteaza insa atat pentru copii cat si pentru parinti este ca acest joc sa fie intr-un mod in care sa nu existe nici un pericol, dar, daca se poate, sa aiba si o latura educativa pentru copii. Exista insa in comert numeroase variante si numeroase solutii pentru toate aceste dorinte, insa, cand faceti alegerea unui joc educativ pentru copii, o solutie fiabila poate fi Step2 – Tablita Easel for Two.

Nu doar educatia este importanta cand vine vorba despre copii, ci si dezvoltarea creativitatii acestora intr-un mod cat mai simplu si intr-un mod care pentru ei sa para o simpla joaca. Ceea ce ofera Step2 – Tablita Easel for Two este posibilitatea de a se juca impreuna cu alti copii, indiferent daca este vorba despre baieti sau despre fetite si indiferent daca acestia au doar 3 ani sau chiar si mai multi de atat.

In ceea ce priveste modul de realizare al acestui model, putem vorbi tot despre o influenta a creativitatii datorita faptului ca este multicolor si acest lucru starneste imaginatia copiilor. Ce se mai poate observa chiar si in ceea ce priveste denumirea pe care o are acest joc este faptul ca poate fi folosit fara nici un fel de probleme chiar si de catre doi copii.

Joaca sau educatie

Structura pe care o are modelul de joc Step2 – Tablita Easel for Two este una care poate ajuta copiii de peste 3 ani sa invete cu ajutorul a 77 de piese magnetice, pozitionandu-le dupa bunul plac. Pentru a doua parte a tablei, copiii isi pot da frau imaginatiei cu ajutorul unor bucati de creta colorata iar acest lucru le permite sa deseneze absolut tot ceea ce le trece prin cap. Daca vreti sa experimentati si alte jocuri cu acestia si sa incercati si alte lucruri, ambele parti ale tablei sunt prevazute cu clipsuri unde puteti atasa foi de dimensiuni diferite cu diverse forme sau cu diverse desene.

Chiar daca este in categoria jocurilor, acest model poate influenta intr-un mod cu totul pozitiv atat imaginatia si creativitatea baietilor sau fetitelor, cat si coordonarea intre mana si ochi a acestora. Modul de realizare al acestui lucru se face, dupa cum spuneam, utilizand partea de desenat sau partea unde au la dispozitie litere, cifre sau alte semne magnetice pentru a fi asezate intr-o oarecare ordine.

Pentru a pastra la indemana atat creta colorata utiilzata pentru desen, cat si alte materiale necesare, Step2 – Tablita Easel for Two dispune si de un loc de pastrare al acestora sub table. Pentru utilizare, dar si pentru partea de depozitare, trebuie sa tineti cont de dimensiunea pe care o are acest model, insa, cu siguranta, nu veti avea probleme intrucat masoara doar 108 x 67.3 x 57.8 cm.