Învățămintele lui Piripi și ale Prietenilor Săi: Povești de Citit cu Glas Tare Despre Micii Pinguini Albaștri (REVIEW si Poze)

Învățămintele lui Piripi și ale Prietenilor Săi [Review si Poze]
Piripi coperta

Book Title: Învățămintele lui Piripi și ale prietenilor săi: Povești de citit cu glas tare despre micii pinguini albaștri

Book Description: Învățămintele lui Piripi și ale prietenilor săi” este o carte cu 7 povești cu pinguini simpatici despre prietenie și depășirea fricilor, și despre cât este de important ca părinții să fie mereu alături de copii.

Book Author: Michaela Hanauer

Book Format: Hardcover

Date published: 2018

ISBN: 978-606-683-779-8

Number Of Pages: 104

More...

  • Poveste
  • Ilustratii
  • Pret
  • Nota Elizei
4.4

Review pe scurt

Învățămintele lui Piripi și ale prietenilor săi este o carte de citiți copiilor începând cu vârsta de 4 ani, dar este potrivită și pentru cei din ciclul primar. Aceasta include 7 povești cu pinguini simpatici despre prietenie și depășirea fricilor, și despre cât este de important ca părinții să fie mereu alături de copii.

Vezi pretul la:

eMAG - Libris - Elefant

Învățămintele lui Piripi și ale prietenilor săi este o carte de la Editura DPH. Aceasta include 7 povești cu pinguini simpatici despre prietenie și depășirea fricilor, și despre cât este de important ca părinții să fie mereu alături de copii.

Învățămintele lui Piripi și ale prietenilor săi este o carte de citiți copiilor începând cu vârsta de 4 ani, dar este potrivită și pentru cei din ciclul primar.

Piripi cuprins

Personajul principal este un pinguin micuț albastru pe nume Piripi care se pregătește să meargă la grădiniță, grădinița pinguinilor.

Învățămintele lui Piripi și ale prietenilor săi este o carte cu dimensiunile de 180 x 250 mm, are 104 pagini frumos ilustrate și coperți cartonate.

Cartea are mult text și ilustrații frumoase, timpul de citire este de aproximatix 70-90 min ( în jur de 10-15 minute pentru fiecare poveste).

Piripi își face prieteni

Piripi isi face prieteni

Prima poveste este depre aventura lui Piripi de a ajunge singur la GdPi, grădinița de pinguini. Deși are emoții și nu se simte în largul lui, Piripi își va face mulți prieteni alături de care va avea parte de multe aventuri.

Pofta vine mâncând

Piripi Pofta vine mancand

Rimu, cel mai mic pinguin de la GdPi nu mănâncă pește, deoarece odată era cât pe ce să se înece. Piripi și ceilalți prieteni de la grădinița pinguinilor îl învață pe Rimu să mănânce corect peștele, și astfel Rimu poate mânca împreună cu ceilalți.

Am greșit, dar părinții mă iubesc oricum

Piripi Am gresit dar parintii ma iubesc oricum

Ika este supărată deoarece părinții acordă mai multă atenție oului de pinguin decât ei. Amira, colega de la GDPi încearcă sa îi explice că așa este normal, pinguinii mai mici necesită mai multă atenție, dar asta nu înseamnă ca pe ea o iubesc mai puțin.

Despre lucruri importante

Piripi Despre lucrurile importante

Piripi și Amira așteaptă cu nerăbdare concertul celui mai vestit cântăreț balenă albastră Chu. Cei doi descoperă că nu contează cât de mic sau mare ești, important este ce ai de oferit, și cât de importantă este prietenia și iubirea.

O noapte înfricoșătoare

Piripi O noapte infricosatoare

Koro se descrie cel mai curajos și neînfricat pinguin. Piripi are unele dubii în privința vitejiei lui, așa că îl pune la încercare. Micii pinguini descoperă că este normal să îți fie frică și nu este bine să minți doar ca să pari curajos în fața celorlați.

Toate la timpul lor

Piripi Toate la timpul lor

Piripi este nerăbdător să învețe să înoate. Deși nu are voie să intre în apă, el se gândește că o să fie destul de simplu să înoate. El descoperă rapid că nu era pregătit pentru acest pas și a avut mare noroc să apară delfinul Hector la momentul potrivit.

Alături de prieteni orice este posibil

Piripi Alaturi de prieteni orice este posibil

Piripi și prietenii săi de la gradinița pinguinilor: Amira, Rongo, Rimu, Ika și Koro au trecut prin multe aventuri palpitante împreună și au ajuns la concluzia că cel mai important lucru din lume este să ai prieteni adevărați și că lângă ei orice lucru este posibil.

Despre autor

Michaela Hanauer s-a născut în 1969, la Munchen. Aceasta a scris numeroase cărți pentru copii, cum ar fi seria Rulantica, însă nu au fost încă traduse în limba română. Autoare spune că i-a cunoscut personal pe micii pinguini albaștri într-o vizită în Noua Zeelandă și i-a cucerit inima. De aceea a decis să scrie poveștile lui și ale prietenilor săi, astfel încât și copiii din alte părți ale lumii să-i cunoască.

Vezi pretul la:

eMAGLibrisElefant

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.