Regatul de Gheață – 7 Povești Pentru Toată Săptămâna (Review si Poze)

Regatul de Gheață – 7 Povești Pentru Toată Săptămâna (Review si Poze)
Regatul de Gheata 7 Povesti - coperta

Book Title: Regatul de gheață – 7 povești pentru toată săptămâna

Book Description: Regatul de gheață – 7 povești pentru toată săptămâna” este o carte ce include 7 povești, câte una pentru fiecare zi a săptămânii. Vom avea parte de multe aventuri palpitante alături de îndrăgitele personaje din Regatul de Gheață: Elsa, Anna, Olaf, Kristoff și Sven.

Book Author: Disney

Book Format: Hardcover

Date published: 2015

Number Of Pages: 128

More...

  • Poveste
  • Ilustratii
  • Pret
  • Nota Elizei
4.5

Review pe scurt

Regatul de gheață – 7 povești pentru toată săptămâna este o carte potrivită copiilor de 3-5 ani, dar poate fi citită și de cei mai mari. Este o carte bogat ilustrată în care veți găsi 7 povești captivante, câte una pentru fiecare zi a săptămânii.

Vezi pretul la:

eMAG - Carturesti - Libris

Regatul de gheață – 7 povești pentru toată săptămâna este o carte potrivită copiilor de 3-5 ani, dar poate fi citită și de cei mai mari.

Este o carte bogat ilustrată în care veți găsi 7 povești captivante, câte una pentru fiecare zi a săptămânii.

Regatul de Gheata 7 Povesti - coperta

Regatul de gheață – 7 povești pentru toată săptămâna este o carte cu povești de la Editura Litera, în care veți avea parte de aventuri amuzante și palpitante alături de îndrăgitele personaje din Regatul de gheață.

Luni – Regatul de gheață

Prima poveste este despre regatul de gheță, povestea filmului. În copilărie, cele două prințese ale regatului Arendelle, Elsa și Anna erau cele mai bune prietene. Elsa s-a născut cu o putere specială, poate îngheța lucrurile și poate crea zăpadă. Într-o seară în timp ce se jucau folosind magia Elsei, din neatenție are loc un accident și Anna este rănită de vraja surorii sale.

Regatul de Gheata 7 Povesti poza

Singura salvare vine de la trolii din munți, care îi șterg Annei orice amintire despre magia surorii ei și o avertizează pe Elsa că trebuie să învețe să-și stăpânească puterile. Pentru a o ajuta, părinții fetelor izolează palatul, închizând porțile, dar frica o face pe Elsa să se țină la distanță și de Anna. Așa că atunci când regele și regina dispar pe mare, cele două fete se îndepărtează și mai mult.

Când Elsa devine majoră, are loc încoronarea ei. În onoarea evenimentului, porțile castelului se deschid și în timp ce Anna găsește dragostea, Elsa trebuie să se descurce în public pentru prima data. Dar lucrurile scapă de sub control și, fără să vrea, Elsa dezlănțuie o furtună care aduce iarna veșnică, apoi fuge în munți.

Singura care poate aduce înapoi vara este Anna, ajutată de Kristoff, un tânăr a cărei meserie este furnizarea de gheață către regat, de Sven, renul lui simpatic, și de adorabilul Olaf, un om de zăpadă viu.

Marți – Un pui de ren simpatic

Regatul de Gheata 7 Povesti - Un pui de ren simpatic

După ce magia Elsei a fost înlăturată, locuitorii din Arendelle au acceptat-o pe noua lor regină, și în semn de mulțumire Anna și Elsa vor să organizeze o sărbătoare specială pentru a le mulțumi tuturor. În toiul pregătirilor, fetele găsesc prizonier pe o stâncă un pui de ren. Cu ajutorul magiei Elsa reușește să elibereze micul ren și toată lumea ajunge teafără la petrecere.

Miercuri – Cine se teme de trolii cei mici?

Regatul de Gheata 7 Povesti - troli

Anna, Kristoff și simpaticul Sven se duc în Valea Trolilor să aibă grijă de puii de trol, cât părinții lor sunt plecați. Cei trei au parte de o serie de provocări deoarece micii troli încep să alerge, să țipe și să se cațere peste tot. Au noroc de Olaf care le vine în ajutor și reușesc să îi pună pe toți la culcare.

Joi – Dincolo de mări

Regatul de Gheata 7 Povesti - o zi calduroasa

Anna și Elsa pornesc într-o călătorie pe mare în ținuturile din apropierea regatului Arendelle. La fiecare oprire, toți doresc să vadă puterile magice ale Elsei, dar aceasta se simte stânjenită și nu le arată decât atunci când este cu adevărat nevoie de ea.

Vineri – Vremea copilăriei

Regatul de Gheata 7 Povesti Anna

Când erau mici Anna și Elsa erau doau fetițe vesele cu mult chef de joacă. Când oaspeții au sosit în regatul Arendelle, iar regele și regina erau ocupați cu întâmpinarea lor, cele două fetițe au început să se joace cu magia creată de Elsa. Peste tot în castel erau numai sculpturi imense de gheță și mormane de zăpadă. Au avut noroc că invitaților le-a plăcut foarte mult zăpada.

Sâmbătă – Cadoul perfect

Regatul de Gheata 7 Povesti - ziua de nastere Anna

Elsa dorește să îi ofere ceva special Annei, prin care să îi arate cât de mult o iubește. Cu ajutorul lui Kristoff acesta reușește să o surprindă pe Anna cu o sculptură din gheață. Dar cel mai frumos cadou este că sunt din nou împreună.

Duminică – O zi de vară perfectă pentru Olaf

Regatul de Gheata 7 Povesti picnic

Olaf își dorește foarte mult să petreacă o zi sub razele fierbinți ale soarele de vară. Împreună cu Anna și Elsa plănuiesc un picnic pe unul din malurile fiordului. Olaf nu poate sta locului de bucurie, este atât de emoționat încât ar vrea să imbrățișeze soarele. Acesta le povestește tuturor despre ziua lui perfectă de vară.

Vezi pretul la:

eMAGCarturestiLibris

Din Aceeasi Colecţie

Din colecţia 7 poveşti pentru toată săptămâna mai puteţi citi:

1. Sofia Întâi

2. Doctoriţa Pluşica

3. Animăluţele prinţeselor

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.